Връзки
Начало

Ковчежета за скъпоценни спомени

Спомените са това, което ни прави тези, които сме. Може би звучи меланхолично, но е самата истина. Помисли си, ако в живота ти не се бяха случили определени неща, вероятно щеше да бъдеш съвсем различен човек. Понякога тези събития са хубави, а друг път лоши.

Разбира се, когато спомените са хубави, ни се иска да ги съхраним за цял живот. Сватбата, онзи прекрасен момент, в който виждаш за първи път бебчето си, кръщенето, израстването на първото му зъбче, падането на първото му зъбче, първите крачки. Създаваме вътре в нас едно дълбоко и много съкровено място, където прибираме тези моменти и към което се връщаме във всеки един мил момент. Пазим тези спомени като истински скъпоценни съкровища.

Именно това е вдъхновението на Нани от NaN Handmade. За да запази своите собствени съкровени спомени и за да може един ден да ги даден, на човека, заради когото те съществуват, тя създава специално ковчеже. В него скрива всички онези безценни съкровища от първите моменти прекарани с детенцето й. В красива, ръчно правена кутийка, украсена с нежни дантели и други прекрасно комбинирани орнаменти, тя скрива албумчета със снимчици, кутийки с първото паднало зъбче, косичка от кръщенето, отпечатък от стъпчица и всякакви други ценности.

Началото е поставено. Няколко нейни близки виждат скъпоценното ковчеже и също пожелават такова. Под ръцете й постепенно започват да се раждат олтари, които ще съхраняват спомени от сватби, кръщенета, прохождания и какво ли още не.

Красивите кутии на Нани можеш да разгледаш в профила на NaN Handmade във Facebook. Тя с радост ще направи такава специално за теб и твоите спомени.

Коментирай:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.