Връзки
Начало

Опита ли вече чайовете Ulatea?

Ако си наш редовен читател, знаеш, че за нас в Евита грижата за тялото отвътре и отвън, върви ръка за ръка с грижата за природата. Ние вярваме, че човек трябва да се храни здравословно и да спортува, защото по този начин ще се чувства по-добре. Тоест, стегнатата и слаба фигура е по-скоро един страхотен бонус и не бива да бъде самоцел.

Именно това е и нагласата на екипа, който стои зад чайовете Ulatea. Те умело са съчетали различни билки, с които по напълно естествен и здравословен начин можеш да се погрижиш за вътрешната си хармония, да се освободиш от натрупаните токсини, да влезеш във форма и да събудиш тялото си.

Ulatea споделят ценностите на Евита. Те са наш основен спонсор и партньор, но това далеч не е причината, поради която им се доверяваме. Доверяваме им се, защото знаем, че зад всеки един от продуктите им има лична история и са създадени с много любов и внимание.

А що се отнася до състава на различните им чайове, ето го и него.

Ulatea Slim – чай за отслабване

Усещаш, че теглото ти не е оптимално и имаш нужда да се освободиш от няколко излишни килограма. Това са билките за теб.

Съдържание на чая: Роза, Мехурчесто водорасло, Гръмотрън, Глухарче корен, Зърнастец, Царевична коса, Омайниче, Псилиум, Кориандър, Сладък корен, Стевия, Пу Ер, Зелен чай, Хибискус, Жасмин, Гуарана, Портокал, Копър

Ulatea Detox – чай за пречистване

Ежедневно дишаш замърсения въздух в града, често се храниш набързо и невинаги знаеш какво точно съдържат храните, които консумираш. Това са билките за теб.

Съдържание на чая: Лофант, Лавандула, Жълт смил, Шипка, Рой Бос, Маслина, Облепиха, Зелен чай, Глог плод, Коприва, Глухарче листа, Трибулус терестрис, Кардамон, Бял трън, Жасмин, Елеутерокок

Ulatea Energy – енергизиращ чай

Постоянно се чувстваш се изморена, трудно ти е да се концентрираш, нямаш сили да се пребориш с ежедневните задачи. Това са билките за теб.

Съдържание на чая: Метличина, Мате, Шипка, Зелен чай, Шизандра, Елеутерокок, Глог плод, Гинко, Трибулус терестрис, Мента, Коприва семе, Гуарана, Жасмин

Ulatea Relax – успокояващ чай

Имаш проблеми със съня, не можеш да се отпуснеш, постоянно си под напрежение. Това са билките за теб.

Съдържание на чая: Хибискус, Жасмин, Глог Плод, Пасифлора, Хмел, Лавандула, Маточина, Звъника, Мащерка, Лимонена трева, Дилянка, Босилек, Иглика, Портокал.

You must be logged in to post a comment Login

Коментирай:

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.