Връзки
Начало

Пайети и блестящи материи ще бъдат на мода през 2017

Ако все още не си разбрала, през сезон есен/зима 2016 – 2017 висшата мода избухва в блясък, пайети и ориенталски мотиви. Достатъчно е да надникнем по витрините, за да видим, че гурутата в модата са последвани и от магазините за масова мода. Средата на януари звучи малко късно, за да обявяваме трендовете за настоящия, но вече отминаващ сезон.

Не бързай да затваряш тази страница обаче! Пролетта ще те изненада с още повече блясък. „Нека си признаем: Нещата отиват на зле, а светът е полудял. Какво можем да направим? Да се обличаме мрачно, да си приберем рогата, да играем на сигурно биха препоръчали някои. Но не, приятели! Ситуацията е сложна, чувстваме се обеднели, така че е време за модния отговор на историята! Време е за блясък, мили мой!“ Ето това е становището на списание Vogue по отношение на гардероба ни тази пролет.

Блясъкът в модата никога не е бил запазена марка само за една определена класа. От ученички до звезди – всички имат право да блестят. Тази пролет продължава бляскавата тенденция от есенно-зимния сезон на оптимизъм, щастие и бягство от заобикалящата среда.

На какво ще наблегне модата тази пролет?

Жълто и още жълто

От свеж лимонов цвят до жълто тип канарче, това е един от задължителните цветове през тази пролет.

Големи рамене

Бухналите ръкави и широките рамене от 80-те са отново на мода. Силуетът обаче е значително по-обран, с леко заоблени надолу ръкави.

Животни от земята и водата

Ролки с животински окраски или щампи ще бъдат тренди през пролетта. Избери десен с риби или зебра и няма да сбъркаш.

Спортни платформи

Никога не съм харесвала платформите, особено на спортни сандали, но те ще бъдат част от облеклото на много дами.

Нежно плисе

Тази пролет плисираните поли са отново модни, но в много по-ефирен и лек вариант, отколкото сме свикнали да гледаме в миналото.

Хипнотични десени

Комбинации от ярки и контрастни цветове, оплетени в различни геометрични форми, създават истински хипнотичен ефект в пролетните колекции.

Блясък

Везе казахме, без значение в какво настроение си, тази пролет можеш да заблестиш с брокатени и пайетени елементи от глава до пети.

Коментирай:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.