Връзки
Начало

Трубадур в офиса и други весели и супер романтични изненади

Съвсем спокойно бих обявила този пролетно-летен сезон (от който впрочем остава още доста) за най-романтичния поне за голяма част от моето обкръжение. Страшно мили предложения за брак, нежни жестове и изненади. News feed-a ми във Facebook пък прелива от сватбени снимки. Очевидно е, че купидон не пести стрелички.

Аз лично смятам, че щастието е за да се споделя. И тези прекрасни жестове карат не само въпросните двойки да се усмихват, но и всички техни приятели, които имат удоволствието да бъдат свидетели на емоцията им. Имена естествено няма да споделям.

Трубадур в офиса

Точно това е изненадата, която провокира този пост. Преди няколко дни реших да разнообразя малко и да окупирам офиса на моя приятел. Точно се бях разположила и получих обаждане от моя приятелка и съпруга на управителя. Тя беше в командировка и искаше да го изненада по случай годишнината им… с трубадур, който да изпълни серенада.

Момчето беше меко казано изненадано и до края на деня си подсвиркваше весело мелодийката от посветените му песни. Не е нужно да казваме, че жестът беше приет с огромни усмивки от колегите му. А аз имах страхотен късмет да бъда част от техния момент.

Гигантска мечка на работното място

Работата и личният живот не трябвало да се смесват. От друга страна пък колко приятно е, когато влезеш в офиса, да намериш всичките си колеги леко загадъчно усмихнати, а когато стигнеш до стола си, да откриеш, че той вече е зает… от огромна плюшена мечка.

Мечето е за моя близка от нейното гадже, което беше извън страната за няколко месеца. Дори и затруднението с побирането на мечката в колата не можа да изтрие усмивката й. Още по-хубава е съдбата, която са решили да отредят на плюшената играчка. Ще я подарят на някое детенце в нужда, на което да донесе пак толкова позитивни емоции.

Предложение в лодка

Както казах, тази година е годината на предложенията и сватбите. По мои наблюдения, хората гледат да оставят доста време между двете. Това не е случаят с участниците в следващата история. Тя получи красивия си годежен пръстен на колене, в лодка в езеро в Швейцария на залез слънце на фона на красиви планини и поляни. Никак не е зле!

Да откриеш пръстен в чаша за шот

През последните няколко дни и друга приятелска двойка се сгоди. Момчето беше организирало по техните думи доста забавна игра с малки загадки, които тя е трябвало да разреши, за да стигне до своя подарък по случай годишнината им. След пукане на балони със скрити в тях указания, отваряне на огромни подаръци с друго подсказки, тя намерила пръстена си скрит под чаша за шот. А когато се обърнала настрани, видяла своят бъдеш съпруг коленичил пред нея.

Това е страшно малък процент от романтичните подаръци и предложения, на които приятелската ни групичка беше свидетел тази година. Както казах, имаше предложения и сватби, а може би и други изненади. Просто разказвам последните няколко. За тези, които се разпознават – целувки!

Коментирай:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.