Връзки
Начало

Едномесечно предизвикателство: Влез във форма, съблечи пуловера!

Всички вече усещаме, че пролетта чука на вратата. Мина Баба Марта, мина и 8-ми март, а Великден е зад ъгъла. Очакваме с нетърпение слънчицето да се покаже и да махнем дебелите дрехи.

Тук обаче идва проблемът. Напълно възможно е да сме излезли леко от форма. Нищо фрапантно, надяваме се, но все ще ни се наложи да се потрудим малко повече на спортния терен и да се върнем към здравословното хранене от миналото лято.

Екипът на вкусните чайчета Ulatea се включва със страхотна идея – 30 дневно предизвикателство към своите клиентки. Целта е тази пролет да влезем във форма, за да посрещнем лятото с високо вдигната глава.

Кампанията носи закачливото име „Махни пуловера“, а два секси хаштага #съблечипуловера и #stripyoursweater ще помагат на участничките да следят прогреса на останалите и да споделя своите собствени постижения.

Безплатен хранителен режим и тренировъчна програма

Хранителният режим е специално създаден от популярната и страшно красива диетоложка Райна Стоянова. Спортният режим пък е предоставен от шампиона по кикбокс Мартин Гаджев. И двата режима ще бъдат публикувани на страницата на Ulatea и ще бъдат достъпни за всички, напълно безплатно.

„Време е хората да започнат да се грижат за себе си, да се хранят по-добре, да се движат повече. Колкото повече хора се включат, толкова повече хора ще усещат, че не са сами. Всички са добре дошли да свалят и споделят режимите, своите въпроси, коментари, успехи и трудности без значение дали са наши клиенти или не“, споделят от Ulatea.

Ние от Евита с удоволствие се включваме в кампанията и ще публикуваме редовна информация относно „Махни пуловера“ и собствения ни напредък.

Начало на предизвикателството ще бъде първият ден на пролетта – 21 март. Режимите ще се публикуват една седмица по-рано, за да можем да се подготвим.

За повече информация следи страницата на Ulateaпрофила им във Facebook и не забравяй #съблечипуловера и #stripyoursweater.

Коментирай:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.