Връзки
Начало

Ден 4-9: Влез във форма, съблечи пуловера!

Пропуснахме няколко дни, в които да ти споделим за напредъка на Ани в пролетното предизвикателство „Влез във форма, съблечи пуловера“. Била ли е послушна? Следвала ли е режима и държала ли се е прилично тези дни?

Ани, ти си на ход!

„Да си призная, през уикенда не бях много добра… дори изобщо. В петък времето беше прекрасно и се разходих из София. Вечерта беше уникална, всичко беше пълно с хора и се видях с няколко приятели. С две думи, позволих си 2 чаши вино с малко газирана вода. Същото се случи и в събота, но чашите бяха 3.

По отношение на храната също не бях изцяло послушна. Порциите със сигурност бяха досат по-големи от разрешеното. Рецептите от режима са много вкусни и са все любими мои неща. В неделя хапнах мъничко палачинка с шоколад, а за вечеря вместо патладжан (просто не обичам), си направих ризото със зеленчуци с кафяв ориз. В понеделник пък (ден 6) замених смутито с едно голямо сурово десертче и изядох няколко фурми след вечеря. Просто бях много гладна.

Със спорта също съм малко назад. Пропуснах съботната и неделната тренировка, но за сметка на това в събота поплувах малко, а в неделя си направих приятна разходка в Копривщица.

През работната седмица до момента всичко нормално. Имаше няколко издивявания от глад преди вечеря, но грешката беше в мен, защото просто пропусках допълнителното хапване.

Що се отнася до чайчетата, пия ги с огромно удоволствие. Дори имам чувството, че прекалявам малко, но просто много обичам чай.“

Преди два дни празнувахме края на първата седмица от пролетното предизвикателство, а след 2 – краят на Фаза 1. Как се чувстваш, усещаш ли някаква промяна?

„Чувствам се страшно енергична. Още от първия ден ставам доста рано, което е малко нетипично за мен. В 7:30 обикновено вече съм сложила чайника на котлона.

По отношение на килограмите напредъкът не е впечатляващ, но пък изглежда доста здравословен – 1 кг надолу. Това ме кара да си мисля, че няма да имам удоволствието да изпитам неприятния йо-йо ефект. Естествено, твърде рано е да се каже каквото и да е.

Коремът ми се е прибрал и се чувствам страшно лекичка. Това е истинско удоволствие за мен. Обикновено се подувам много лесно и почти постоянно усещам тежест, а с тази диета хем съм сита, хем не преяждам.

Ако още не сте се включили, съветвам да се хващате в ръце. Пролет е, но лятото ще дойде скоро и именно сега е моментът за влизане във форма.“

Благодарим ти, Ани и успех до края!

You must be logged in to post a comment Login

Коментирай:

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.