Връзки
Начало

Фитнесът: секси място да срещнеш половинката си

Все повече приятелки ми споделят, че са отишли на среща с някой от тренировките. Това не е изненадващо. Може да се каже, че от доста години фитнес залата е популярно място за запознанства. Неведнъж съм чувала от свои приятели мъже, че освен да тренират, често заговарят разни красавици в почивките между упражненията. Понякога дори им излиза късметът.

По време на тренировка сваляш гарда и се концентрираш върху това, което правиш без да мислиш как изглежда косата ти или как точно да отговориш на някого. Да не споменаваме, че не е нужно да измисляш оригинални теми, защото винаги можеш да поговориш за очевидни неща.

И докато повечето хора за сега се ограничават със срещи, намерени в групови тренировки по крос фит или при тичане на маратони, някои вдигат летвата до едно съвсем ново изживяване. Апликации като Fitness Singles са предназначени за любители на активния живот, които търсят своята идеална половинка. Необходимо е само да попълниш профилната си информация, да качиш няколко снимки, които да подчертават интереса ти към фитнеса и да организираш своята фитнес среща.

„Може би се чудиш защо фитнес срещите са по-забавни от обикновени занимания като ходене на кафе. Лесно е: правейки нещо, което и двамата харесвате, получаваш едновременно добро изкарване и естествена тема на разговор – много по-добре, отколкото да се зяпате през масата в някое заведение. Fitness Singles е точното място, където да намерите други активни необвързани хора,“ казват създателите на този нестандартен сайт за запознанства.

Кратък преглед на резултатите с ключови думи fitness dating sites, веднага ще ти демонстрира колко много и колко популярни всъщност са тези апликации. Социологическите проучвания отдавна говорят, че фитнес залите са сериозна конкуренция на нощните клубове по отношение на събирането на необвързани хора.

Ако си търсиш половинка, вече имаш още една причина да отидеш да потренираш. Не всеки вид тренировка обаче увеличава шансовете ти за среща. Сама разбираш, че има разлика между часовете по пилатес и тези по крос фит или групата по зумба и тренировката по бокс. За феновете на тичането, самотните обиколки в парка няма да са ти особено полезни. Вариантът е да станеш част от отбор по тичане и да участваш в колкото се може повече състезания и маратони.

Коментирай:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.